Update

Hallo allemaal.

Het is al even een tijdje geleden dat ik mijn website heb bijgewerkt, dus dat is wel weer even tijd nu.

De afgelopen maanden ben ik veel op reis geweest. De laatste maanden vorig jaar en twee maanden in dit jaar ben ik in Salt Lake City, Utah geweest. Een prachtige staat met gigantisch mooie natuurgebieden zoals Canyonlands en Arches National Park. Zeer inspirerend voor elke artiest en muzikant om in zulke gebieden rond te lopen. Terwijl ik daar was kreeg ik de mogelijkheid om met de band “Marinade” mee te spelen, met Talia Keys als bonkend hart van de band. Dit is een geweldige ervaring voor mij geweest en ik hoop ten zeerste daar weer naar terug te kunnen. Hier onder een video van mij jammend met Marinade.

Op dit moment ben ik net terug van het ECU filmfestival in Parijs, en zit in Luik, Belgie met Chicago Mike Beck. Komend weekend spelen we hier en in Saint-Avold (fr) en Morsbach (fr). Daarna komen er optredens aan in Nederland en Duitsland waar we onder andere in Nieuwendijk, Leeuwarden, Drachten, Soest, Guterslow en andere gaan spelen. Helemaal leuk als je een optreden komt bezoeken !!!