Andy Frasco

De afgelopen 2 weken heb ik door Nederland rondgetoerd met Andy Frasco and his UN. Momenteel is hij in Europa tot 31 maart, samen met nog 3 van zijn Amerikaanse bandleden Ernie Chang, Shawn Eckels en Kory Montgommory. De afgelopen 2 weken heb ik met hun en Rens Ouburg, Jelmer Olsman en Niels Kant geweldige tijden beleefd in Einhoven, Schiedam, Nieuwendijk, Utrecht, Den Haag, Leeuwarden, Drachten, Den Helder en Munnickzijl. 31 maart speel ik nog 1 optreden met hem op het ECU the European Independent Film Festival in Parijs.

In Parijs speel ik ook met mijn eigen band Bona Fide Genius. Voor dat het zover is spelen we eerst zaterdag 23 maart in Jazzpodium DJS in Dordrecht. Ik kijk er enorm naar uit om hier veel live mee te gaan spelen. Nadat we terug komen van Parijs spelen we 5 april in de XINIX in Nieuwendijk! Good Times !