Carve / Rob Goedkoop / Brian Ernst (usa) / La Source

December is over en de officiële feesten zitten er allemaal weer op. Het is Januari en de filmpjes van alle bezigheden in December verschijnen nu langzaam aan op internet. Hieronder ook een filmpje van mij met Rob Goedkoop tijdens de grote Carve Serious X-mas show in de Gigant, Apeldoorn laatste 20 december. Op ongeveer 6 minuten hebben we een heerlijke Gitaar / Organ battle.

Drie weken geleden heb ik weer met Rens Ouburg en Pjotr Jurtschenko (PJ) opgetreden met La Source. We speelden in de Salon in Rotterdam waar Lex Zonneveld een prachtige salon voor acoustic music heeft. Binnenkort komen er opnamen online van dit optreden.

In die zelfde salon heeft afgelopen donderdag 3 januari met Brian Ernst gespeeld. Deze Amerikaanse one man band was in Nederland voor 3 optredens. Leeuwarden, Rotterdam en Amsterdam. Bij de laatste heb ik gisteren ook meegespeeld. Heerlijk om over deze muziek te mogen improviseren. Nu is Brian in Duitsland voordat hij naar Kenia vertrekt met zijn schitterende project journey4YOUth. Ze gaan daar zorgen voor schoon drinkwater en betere middellen in ziekenhuizen om geboortesterfte tegen te gaan. Meer info over deze geweldige organisatie vind je op www.journey4YOUth.org

Follow Your Dreams everybody !