Bona Fide Genius short doc

Vandaag is op youtube de laatste teaser voor de short doc van Bona Fide Genius online gekomen. Morgen, op 20 november, zal vanaf 16:00 de docu online staan! Het is gefilmd en gemaakt door Niels Tuytel. Hopelijk zien we zeer binnenkort de eerste optredens er aan komen. Ik kan niet wachten hiermee live te gaan!

Daarnaast komt 20 December dichterbij en dan speel ik met Carve in de Gigant in Apeldoorn voor een Serious X-mas party. Meer info hieronder:

——————–

In Poppodium Gigant wordt op donderdag 20 december a.s. vanaf 20.00 uur een groots en verrassend popevent gehouden, ten bate van de landelijke actie Serious Request 2012. Serious Request (bekend van het 3FM Glazen Huis) zet zich dit jaar in voor de terugdringing van babysterfte. Dit kerstpopevent wordt georganiseerd door dé Apeldoornse band Carve, in samenwerking met vele ook landelijk bekende artiesten.
De toegangsprijs is €7,50. Dit bedrag komt in zijn geheel ten goede aan Serious Request.

Artiesten die al hun optreden hebben toegezegd zijn: DJ Sascha Visser (o.a. TMF, Expeditie Robinson), Rob Goedkoop (ex-Flavium), Laurie Reijs ( The Voice of Holland 2011, Saturday Night Fever), Yayz (rapper van Donder in de Wolk), Simon Says Now (publiekswinnaar van de Dutch battle of the coverbands 2012), Hansen Tomas (1001 gedachten) en toptoetsenist Tim Ouburg.
In een zeer gevarieerde en verrassende show zullen de artiesten in allerlei onverwachte samenstellingen eigen nummers, covers en nummers van elkaar spelen.

Kaarten zijn vanaf 17 oktober 2012 verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen: Gigant, Café De Flierefluiter en Artcafé Samsam.