Komende Optredens

Komende tijd komen er weer verschillende optredens aan met verschillende bands. Komende zondag speel ik in het stadscafe in Dordrecht met Hannah Nirmala Landman, Kenneth Bruce, Paulus Kock en Pjotr Jurtschenko. We beginnen om 18:00 en spelen een aantal covers op onze eigen manier.

Dan de week er op, 20 okt, speel ik met de bluesband “Sheiks of R&B” in Ara in Zwijndrecht. Blues op de middag, we spelen daar vanaf 15:00.

Daarnaast zit de eerste repetitie met de band Carve er op. We studeren nummers in die we op 20 December in de Gigant in Apeldoorn gaan spelen voor de 3FM Serius Request actie. Binnenkort kaarten verkrijgbaar voor dit event via de website van Carve Music : www.carvemusic.com
Hier is ook al de trailer te zien.

Naast dat komen er in Januari en Februari volgend jaar een aantal optredens met mijn band Bona Fide Genius. De eerste opnames zijn nu klaar en te beluisteren via mijn Soundcloud of de Bona Fide Genius Facebook pagina.

Keep Rockin’ !